Det siger

Vores kandidater

Tak fordi du skriver. Dejligt at du stadig tænker på mig. Der er de sidste år kommet rigtig mange rekrutteringsbureauer mere eller mindre seriøse, men jeg vil altid tænke på jer som en af de bedste. Da jeg for 3 år siden søgte job var du en af de bedste jeg talte med. Du formåede at få mig til at fokusere på mine stærke sider og aldrig er jeg gået fra et møde med så meget selvtillid.

– Morten, kandidat ansat gennem CoreSearch

______________________________________________________________________

Jeg har igennem de sidste par måneder set frem til at kunne sende jer denne besked. Jeg har tænkt på mødet med dig og din kollega et utal af gange. Mødet med jer og jeres fantastiske evne til at “se” mig, var et afgørende vendepunkt i den proces jeg stod i på daværende tidspunkt.  Nogen gange er møder korte og samtidig spiller de en afgørende rolle i et menneskes liv, sådan var mødet med dig/jer – så jeg ønsker hermed at sige 1000 tak for jeres måde at være på.

– Anja Hald, kandidat hos CoreSearch

______________________________________________________________________

“Mit besøg hos jer var super positivt. I er super professionelle og erfarne. Det mærkes tydeligt. I formår i den grad at afvikle sådan et møde i hyggelig tone. Jeg følte mig meget velkommen. I havde super gode evner til at finde ind til mine værdier og kompetencer. Jeg mærkede hele vejen igennem forløbet tillid og åbenhed.”

–  Jens, kandidat hos CoreSearch

______________________________________________________________________

”Jeg kan varmt anbefale CoreSearch, som sparringspartner ved et jobskifte. Firmaet arbejder meget seriøst og professionelt med opgaven og konsulenten som jeg var i dialog med, var en god og positiv rådgiver.”

– Mette Lyngbirk blev ansat som Nav Implementerings Manager hos ISS gennem Coresearch

______________________________________________________________________

“Coresearch – pasque vous valez bien 😉 Jeg har kun tre ord omkring min oplevelse med Coresearch: Professionelt, Kompetent og Intelligent – det bedste man kan opdrive på markedet, topscorer med 7 ud af 7 stjerner ★★★★★★★”

 – Gordon Flemming blev ansat som Solution Architect hos Fujitsu gennem CoreSearch


“CoreSearch hjalp med at placere mig i min nuværende stilling, et spændende job i en super virksomhed.

Jeg har tidligere haft blandede oplevelser med rekrutteringsbureauer, men i CoreSearch har jeg altid følt mig godt behandlet. Der bliver lyttet til mig, og jeg føler at der bliver gjort en reel indsats for at matche mig med relevante stillinger i relevante virksomheder.

En professionel og individuel tilgang betyder, at jeg aldrig har spildt tid og kræfter med CoreSearch. Endvidere er de behagelige mennesker, som det altid er en fornøjelse at kommunikere med.”

– Thomas Bomberg blev ansat som Senior Solution Architect hos Delegate gennem CoreSearch


” CoreSearch stod for rekrutteringsprocessen til mit nuværende job.

Fra første spæde kontakt og indtil ansættelseskontrakten var underskrevet, har jeg oplevet en utrolig afslappet – men samtidig yderst grundig – tilgang til processen. Allerede efter første møde følte jeg at CoreSearch forstod mine forventninger til et evt. jobskifte og at de har været i stand til, meget præcist, at vurdere mig som person, mine kompetencer samt mine styrker og svagheder i forhold til det aktuelle job.

Det betyder at jeg i dag er blevet placeret i det, for mig, helt perfekte job!

Undervejs i processen har jeg følte mig tryg, samt motiveret til konstant at yde mit bedste og jeg er altid blevet mødt med en åben og ærlig dialog, professionalisme og altid med et stort smil på læberne!”

– Mads Peder Jacobsen blev ansat som Sales Manager Fujitsu gennem CoreSearch


 

“Hermed et par linier om hvor helt igennem fantastisk forløbet har været og ikke mindst udfaldet 🙂

Fra jeg blev kontaktet af CoreSearch til jeg stod med en kontrakt i hånden gik der 1 uge – det kan ikke gøres bedre! På den uge fik jeg snakket med en af de super skønne piger fra CoreSearch og efterfølgende blev der sat et møde op med virksomheden til dagen efter. Efter yderligere to møder hos kunden med deres specialister var jobbet mit.

Efter hvert møde var jeg i kontakt med CoreSearch og følte mig rigtig godt tilpas i processen.”  

Morten Slott Hansen blev ansat som Android Lead hos Vivino gennem CoreSearch


“Jeg er allerede i en spændende NAV stilling, så det kan umuligt være bedre. Har connected til dig, da jeg ved I er et af landets bedste headhuntere/rekrutteringsfirmaer.” 

– Mikkel Lindquist, kandidat hos CoreSearch


 

“Jeg har igennem dette job søgningsforløb haft med en del forskellige rekrutteringsbureauer at gøre, og må rose jer meget for jeres måde at håndtere rekruttering på. I har klart været de bedste og mest professionelle jeg har været i kontakt med, og vil til enhver tid anbefale jer til andre.”

– Kim Lind Hansen, kandidat hos CoreSearch


 

“Jeg vil gerne takke for et særdeles behageligt møde. Det var særdeles positivt og behageligt. Jeg vil tænke meget positivt på vores møde, når jeg måske sidder og har behov for kompetencer. Jeg syntes at Jeres koncept stråler af troværdighed og tillid”

– Tom Q. Jørgensen, kandidat hos CoreSearch


 

“Tak fordi du kontaktede mig! Selvom det var relativ lidt kontakt vi havde med hinanden, var det særdeles effektivt må man sige, eftersom det endte med et nyt job! Hvis det ikke var for dine helt fantastiske overtalelsesevner, så havde jeg med sikkerhed ikke siddet her i dag med et stort smil på læben. Endnu engang tak fordi du pressede på og ikke blot accepterede et ”nej tak”…

– Torben Deber blev ansat som Senior Business Consultant hos CGI


 

.. Og hvis jeg ikke har sagt det før så stor ros til jer hos CoreSearch, jeg bliver imponeret hver gang en af jer ringer for, at følge op på en samtale. Det er vist sjældent man oplever, at et firma er så proaktiv”.

– Karsten Petersen, kandidat hos CoreSearch


+45 7026 0326