top of page

Enterprise Infrastructure Architect

Vil du være med til at sætte retningen for PFA’s fremtidige infrastruktur?



PFA Logo 2024
PFA Logo

Kan du se dig selv sætte retningen for PFA’s kapabiliteter og teknologianvendelse på infrastrukturområdet? Trives du med stor indflydelse, højt prioriterede opgaver og engagerede kollegaer? Som Enterprise Infrastructure Architect i PFA får du en karriere med mening i PFA’s Infrastruktur & Cloud CoE.



Din rolle

Som Enterprise Infrastructure Architect får du en nøgleposition i PFA's arkitektur initiativer. Du sætter dit aftryk ved at videreudvikle strategien for PFA’s cloud og datacenter, samtidig med at du definerer de nødvendige principper og kapabiliteter med målet om at opnå større robusthed og fleksibilitet. PFA’s datacenterløsninger leveres som en managed service under strategisk styring, mens de internt har bygget en cloud-platform i Azure. Du kan derfor se frem til en spændende og dynamisk arbejdsdag, hvor du opbygger stærke relationer både eksternt og internt i PFA’s udviklingsorganisation. 


Du vil være drivkraften bag nye initiativer i tæt samarbejde med både interne teams og eksterne partnere. Særligt i samarbejde med ledelsen i IT-organisationen vil du spille en central rolle, ligesom du vil få indflydelse i flere beslutningsfora, herunder PFA’s nystartede Technology board, som du vil facilitere.


”Du får en nøglerolle i Danmarks førende pensionsselskab, hvor du skal arbejde med forandringsledelse, strategi, planlægning og eksekvering af nogle af PFA’s vigtigste projekter og initiativer” 


Thomas Panduro Petersen, leder af Infrastruktur & Cloud CoE i PFA

Dine nøgleopgaver er at:

  • sætte retningen og realisere infrastrukturstrategien i tæt samarbejde med IT-ledelsen

  • videreudvikle målarkitektur, processer og roadmaps

  • sikre, at PFA’s løsninger er teknologisk fremsynede, skalerbare og bæredygtige

  • fungere som faglig sparringspartner for kollegaer og betroet rådgiver for IT-ledelsen

  • sikre samarbejdet med øvrige arkitekturområder og repræsentere infrastrukturdomænet i relevante tværgående fora

  • formidle og sikre, at det øvrige PFA kender til strategi, rammer og retningslinjer etc.


Om dig

Du er en excellent stakeholder manager, og har solid erfaring med infrastruktur og arkitektur på enterprise-niveau. 


Derudover forestiller vi os, at du:   


  • er vant til at arbejde strategisk, både i udviklings- og implementeringsfasen

  • kan udvikle og sætte retningen for team, organisation og IT-ledelsen

  • er løsningsorienteret, forandringsparat og har en kreativ og pragmatisk tilgang til opgaver

  • befinder dig godt på alle niveauer i en organisation

  • udtrykker dig enkelt og overbevisende i både skrift og tale



Dit nye team

I PFA bliver du en del af teamet Infrastruktur & Cloud CoE, som er forankret i PFA’s IT Infrastructure & Operations afdeling med i alt i 65 medarbejdere, der samarbejder på kryds og tværs. I teamet Infrastruktur & Cloud CoE, får du ti kolleger med en blandet alders- og anciennitetsmæssig sammensætning. Teamet er løsningsorienteret og målrettet, men samtidig kan man mærke, at der er fokus på, at det skal være sjovt at arbejde. 

 


PFA

PFA er en ambitiøs virksomhed, som med afsæt i dyb faglighed hele tiden stræber efter at gøre det bedste for kunden. De har fokus på at skabe godt samarbejde i afdelingerne og på tværs af funktionerne. Derudover har de stort fokus på det gode kollegaskab i det daglige og på at skabe gode langsigtede rammer for at levere det bedste. PFA’s arbejdskultur bygger på gensidig tillid, en uformel omgangstone og humor og fleksibilitet til at imødekomme den enkeltes behov. 


Som kollega i PFA mærker du fra dag 1 et stort fokus på work-life balance, godt kollegaskab, din udvikling, sundhed, trivsel og arbejdsglæde – og du kan arbejde hjemme to dage om ugen. PFA’s domicil ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, og køkkenet byder på frokost til alle kostpræferencer samt take away, som kan købes med hjem. Endelig har PFA et væld af sociale tilbud, som du kan blive en del af. 



Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Natalie fra CoreSearch på +45 2222 1013 eller sende en mail til job@coresearch.dk








תגובות


bottom of page