top of page

Senior Embedded Software Developer

Bliv en del af et agilt scale-up miljø med stærk team spirit


Bekey Logo
Bekey

Vil du være en del af en virksomhed, der samarbejder på tværs af afdelinger og teams for at designe og bygge de bedste produkter til kunderne, samt skabe et rigtig godt arbejdsmiljø? 


Bekey er en scale-up virksomhed, der leverer sikre, digitale adgangsløsninger, som gør hverdagen nemmere og smartere for både leverandører og beboere - trygt, nemt og sikkert. Produktet er en SaaS-løsning, der omfatter både software (Netkey), mobilapps samt understøttende hardware som Smartrelay, Smartlock og Smartkeybox.  


Din rolle 

Vi leder efter en erfaren, nysgerrig og socialt begavet Senior Embedded Software Developer. Hos Bekey vil du få 45 dedikerede og passionerede kolleger med store ambitioner, drømme og planer for udvikling og udbredelse af produktet. Som Senior Embedded Software Developer får du muligheden for at gøre en reel forskel for mere end 50.000 brugere i Norden.


Dine ansvarsområder er


  • Skabe værdi gennem kontinuerlig udvikling og drift af Bekey’s devices og embedded platform

  • Sikre eksekvering i henhold til planer og timelines

  • Understøtte forretningens skalerbare infrastruktur med teknisk kundskab


Om dig

Du er en erfaren og analytisk udvikler, der trives i en rolle med ansvar. Du har gode samarbejdsevner og kommer med masser af gå-på-mod. Du er grundig og effektiv, men også løsningsorienteret og åben for nye ideer og kreative veje.  


Derudover forestiller vi os at du har


  • Solid viden om embedded softwareudvikling

  • Erfaring med og forståelse for bluetooth og andre trådløse teknologier

  • Stor forståelse for softwareudvikling

  • God forståelse for elektrisk design og altium

  • Forståelse for mekanisk design

  • Erfaring indenfor C, Python, Git samt j-link og debuggere 

  • Gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på dansk og engelsk


Bekey

Bekey er etableret som en del af North Media Gruppen, med søsterselskaber som Ofir.dk, Boligportal og FK Distribution. North Media A/S er en børsnoteret mediekoncern i Nasdaq, Co. North Media A/S har i dag en omsætning på ca. DKK 1 mia. og mere end 550 ansatte.

Hos Bekey bliver du således en del af et agilt scale-up-miljø med et solidt fundament fra en større koncern, som sikrer ordentlige arbejdsforhold og støtter din personlige og faglige udvikling i tråd med virksomhedens vækstplaner.

Bekey tilbyder en lækker frokostordning fra Meyers med muligheden for at tage aftensmad med hjem samt en masse sociale aktiviteter, hvor du kan have det sjovt og netværke med dine kollegaer. Bekey ligger i Søborg, hvor gode cykelruter og offentlig transport, bringer dig lige til deres hovedindgang. 


Nysgerrig, så ring til Maiken hos CoreSearch på 22221015 eller send os en mail på job@coresearch.dk 




Comments


bottom of page